Antik Borella Privatlivs- & Cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger Antik Borella indsamler vi oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores hjemmeside.

I nedenstående afsnit uddyber vi, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke 3. parter, der har adgang til dem.

Cookies

Antik Borella anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tablet. Formålet er at genkende og huske indstillinger og udføre statistik. Cookies indeholder IKKE skadelig kode som fx. virus.

Du har mulighed for både at slette og/eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning.

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du navigerer rundt på Antik Borella, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver specifikt samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Adresse
  • Betalingsoplysninger.

Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Dine personoplysninger vil blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve.

Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen. Oplysningerne bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige eller relevante.

Perioden afhænger af, hvilke oplysninger og baggrunden for opbevaring.

Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes – dog vil alle oplysninger senest blive slettet indenfor et år.

Videregivelse af oplysninger

Data om hvordan du navigerer rundt på Antik Borella, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives videregives ikke til 3. parter.

Vi benytter derimod en række 3. parter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: antik@borella.nu. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi behandler dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning på ovennævnte e-mailadresse.

Websitet ejes og publiceres af:

Antik Borella
v/Hanne Borella
Gl. Holebyvej 12, 4960 Holeby
Telefon: +45 40 43 35 88
E-mail: antik@borella.nu

VI ER MEDLEM AF

Besøg os

Antik Borella
Krusegaard
Gl. Holebyvej 12
4960 Holeby

Åbningstider

Lørdag & Søndag:
kl. 
11.00 - 16.00
Hverdage efter aftale

Kontakt os → Email: Antik@Borella.nu  → Telefon: +45 40 43 35 88

VI ER MEDLEM AF

Besøg os 

Åbningstider

Lørdag & Søndag
kl. 
11.00 - 16.00
Hverdage efter aftale

Antik Borella

Krusegaard
Gl. Holebyvej 12
4960 Holeby

Kontakt os

Email: Info@antikborella.dk 
Telefon: +45 40 43 35 88

Besøg os 

Antik Borella

Åbningstider

Krusegaard
Gl. Holebyvej 12
4960 Holeby

Lørdag & Søndag kl. 11.00 - 16.00
Hverdage efter aftale

Kontakt os → Email: Info@antikborella.dk  → Telefon: +45 40 43 35 88